Competitiveness and price policy of Ukrainian agrarian enterprises for the production of organic products
Ver/
Fecha
2019-02-28Autor
DANKO, Yuriy I.
HALYNSKA, Anhelina V.
PLOTNYTSKA, Svitlana I.
KORNIETSKY, Alexander V.
BOBLOVSKY, Alexander Yu.
KVYATKO, Tetyana
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítemResumen
The article investigates the main factors of
competitiveness of agricultural enterprises for organic
production in Ukraine. The competitive advantages of
Ukrainian organic farming enterprises are revealed. A
comparative analysis of the pricing policy of Ukrainian
agrarian enterprises producing traditional and organic
products is carried out. The expediency of expanding
of livestock cycle specialization from organic milk and
dairy production to the large-scale proposals of
organic meat and meat products is substantiated.
Keywords: competitiveness, agrarian enterprise, El artículo investiga los principales factores de
competitividad de las empresas agrícolas para la
producción orgánica en Ucrania. Se revelan las
ventajas competitivas de las empresas agrícolas
orgánicas ucranianas. Se lleva a cabo un análisis
comparativo de la política de precios de las empresas
agrarias ucranianas que producen productos
tradicionales y orgánicos. Se confirma la conveniencia
de ampliar la especialización del ciclo ganadero desde
la producción de leche orgánica y láctea hasta las
propuestas a gran escala de carne orgánica y
productos cárnicos.