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dc.contributor.authorMartínez-Albarracín, Karen Daniela
dc.contributor.authorRivera-Roncancio, Lina Marcela
dc.contributor.authorGarcía-Cáceres, Rafael Guillermo
dc.date.accessioned2023-03-09T15:17:04Z
dc.date.available2023-03-09T15:17:04Z
dc.date.issued2019-07-01
dc.identifier.issn0798-1015
dc.identifier.other2739-0071
dc.identifier.urihttp://bdigital2.ula.ve:8080/xmlui/654321/10274
dc.description.abstractThe work follows a recently emerged line of research, which focuses on the characterization of agroindustrial supply chains. In particular, it focuses on specifying the added value of the "Ruta de la Carne," by identifying aspects such as the role, impact and relevance of the different actors, managerial processes and define the components of the supply chain. The results show that the “Ruta de la Carne” Association does not reach the competitive standards of operativity, performance, and service, and, more specifically, it is deficient and presents weaknesses in terms of environmental technical standards, health and safety standards, customer service, sustainability, training of human talent and effectiveness in its supply chain and value chain. The Association has ultimately not been able to consolidate itself as an integrated network.en_US
dc.description.abstractEl artículo sigue una línea de investigación de reciente surgimiento enfocada en la caracterización de cadenas de suministro agroindustriales. El trabajo se enfoca en especificar el valor agregado de la cadena de la Ruta de la Carne, para ello identifica aspectos como el rol, impacto y relevancia de los actores, describe los procesos de la gestión y los componentes de la cadena de suministro. Los resultados muestran que la cadena de la Asociación Ruta de la Carne no alcanza los estándares competitivos de funcionamiento, rendimiento y servicio, más específicamente experimenta carencias y debilidades como: Normas técnicas ambientales, normatividad de seguridad y salud en el trabajo, servicio al cliente, sostenibilidad, capacitación del talento humano y efectividad en las cadenas de valor y de suministro, y en definitiva, la Asociación no ha se ha consolidado como una red integrada.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherGrupo Editorial Espacios GEES 2021 C.A.en_US
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ve/en_US
dc.subjectSupply Chainen_US
dc.subjectCharacterization Methodologyen_US
dc.subjectMacro-processesen_US
dc.subjectEnterprise Relationshipsen_US
dc.titleCharacterization of the Supply Chain of the «Ruta de la Carne» Association in the Department of Boyacá (Colombia)en_US
dc.title.alternativeCaracterización de la Cadena de Suministro de la Asociación Ruta de la Carne en el Departamento de Boyacáen_US
dc.typeArticleen_US


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