• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • REVENCYT
    • Agroindustria, Sociedad y Ambiente
    • 2019
    • Vol. 2, Nº 13: Julio - Diciembre (2019)
    • Search
    •   DSpace Home
    • REVENCYT
    • Agroindustria, Sociedad y Ambiente
    • 2019
    • Vol. 2, Nº 13: Julio - Diciembre (2019)
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    EVALUACIÓN DE LAS CARACTERISTICAS SENSORIALES Y BROMATOLÓGICAS DE UNA GOMITA DE FRESA (Fragaria x ananassa Duch) CON ADICIÓN DE YUCA (Manihot esculenta Crantz) 

    Torres Montoya, Katheleen; Roberti, Daniel (Universidad Centroccidental “Lisandro Alvarado”, 2019-09-21)
    En la actualidad se observa una gran variedad de alimentos funcionales en el mercado, el uso de ingredientes naturales en su elaboración, con materiales innovadores incorporados en las mezclas, favorece la formulación de ...
    Thumbnail

    EVALUACIÓN QUÍMICA Y SENSORIAL DE UNA CREMA A BASE DE LECHE DE SOYA (Glicine max (L.) Merrill) Y LECHE DE AJONJOLÍ (Sesamum indicum L.) 

    Moncada, Jaramis; Durán, Luis; García, Tonny; Roberti, Daniel (Universidad Centroccidental “Lisandro Alvarado”, 2019-10-31)
    El creciente interés de la industria alimentaria por ofrecer alternativas ante la demanda mundial de alimentos, ha contribuido a que se desarrollen nuevos productos alimenticios que permitan aprovechar y conservar las ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Roberti, Daniel (2)
    Durán, Luis (1)García, Tonny (1)Moncada, Jaramis (1)Torres Montoya, Katheleen (1)Subjectanálisis bromatológico (1)bromatological analysis (1)Diseño de mezcla (1)emulsion (1)emulsión (1)Formulación (1)Formulation (1)Mixing design (1)sensory evaluation (1)simplex-lattice (1)... View MoreDate Issued2019 (2)Has File(s)Yes (2)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire